Citeste

Schimbarea permisului de conducere in Germania

By on March 5, 2013
schimbarea-permisului-de-conducere-in-germania

Fiecare stat membru al Uniunii Europene foloseste un model standard al permiselor de conducere, la care adauga semne distinctive proprii. Aceste permise de conducere sunt recunoscute de fiecare stat membru al UE. Totusi, in momentul in care sederea ta intr-o alta tara europeana depaseste 185 de zile, schimbarea permisului de conducere este necesara.

Astfel, schimbarea permisului de conducere in Germania trebuie realizata daca aveti drept de sedere pentru o perioada mai lunga si au trecut deja 185 de zile de cand locuiti acolo.

Trebuie sa va prezentati la Politie unde cereti schimbarea permisului de conducere.

Actele necesare pentru schimbarea permisului de conducere in Germania sunt: pasaportul, dreptul de sedere, vechiul permis, o taxa de 24 de euro si o poza biometrica (aceasta se face pe loc). Permisul de conducere nou va fi trimis prin posta.

Schimbarea permisului de conducere in Germania, mai ales daca planuiti sa stati pentru o perioada mai lunga de timp, este necesara pentru a evita anumite complicatii cum ar fii amenzile, lipsirea dreptului de conducere pe anumite perioade si altele.


Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *