Citeste

Locuri de munca au pair in Danemarca

By on November 6, 2013
locuri-de-munca-au-pair-in-danemarca

In Danemarca apar din ce in ce mai multe locuri de munca ca au pair – ingrijirea copiilor, in ciuda faptului ca nu foarte multe persoane vorbesc limba daneza. Este la fel si in cazul celorlalte tari scandinave. Totusi , in Danemarca se angajeaza si persoane care nu vorbesc limba daneza pentru ca majoritatea populatiei tarii au cunostinte de limba engleza, motiv pentru acomodarea la conditiile de viata de poate face mai usor. Cu toate acestea, pentru a putea lucra ca au pair in Danemarca trebuie sa obtii in prealabil permisul de rezidenta UE.

Ce responsabilitati ai ca au pair in Danemarca

Un loc de munca au pair se refera la ingrijirea copiilor si presupune ingrijirea copiilor cu varste diferite; in unele cazuri efectuarea unor sarcini casnice usoare, dar numai cele legate de copiii pe care ii are in grija (de exemplu, spalarea hainelor, pregatiera mesei, spalarea veselei utilizata de copii, curatenia in spatiul de joaca si altele). Programul de lucru nu are voie sa depaseasca 30 de ore pe saptamana, aproximativ cinci sau sase ore pe zi. Acest loc de munca poate implica si baby sittingul maxim doua seri pe saptamana.

Salar si beneficii au pair in Danemarca

  • Camera proprie in casa familiei
  • Hrana si acces la utilitati
  • Minim 2500 de coroane daneze pe luna si bani de buzunar
  • Asigurare de sanatate si de risc de accident

Cine poate lucra ca au pair in Danemarca

Ca au pair pot lucra tineri cu varste intre 18 si 29 de ani, care detin un nivel mediu de daneza, engleza sau germana, sunt disponibili pentru a lucra pana la 24 de luni.


About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *